Районна избирателна комисия Монтана


РЕШЕНИЕ
№ 63-ЕП
Монтана, 07.05.2019

ОТНОСНО: Осъществяване на контрол при предаването и приемането на изборните книжа – удостоверения и др., отпечатаните хартиени бюлетини, контролиране и съпровождане на транспортните средства до Областна администрация – Монтана за произвеждане на изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 26 май 2019 г.

На основание чл.70, ал.4, ал.6, чл.72, ал.1, т.13 от Изборния кодекс, Решение № 39-ЕП-02.04.2019 г. на ЦИК и Решение № 158-ЕП от 12.04.2019 г. на ЦИК, Районна избирателна комисия

РЕШИ:

Упълномощава  Светлин Николов Лазаров с ЕГН, и Виолета Йорданова Ерменкова с ЕГН,  - членове на Районна избирателна комисия  – Монтана да приемат отпечатаните хартиени бюлетини, изборни книжа и материали, да осъществяват контрол при транспортирането, доставката, разпределението и съхранението им, както и да подписват съответните приемо-предавателни протоколи във връзка с произвеждане на изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 26 май 2019 г.

Упълномощава  Светлин Николов Лазаров с ЕГН, и Виолета Йорданова Ерменкова с ЕГН,  - членове на Районна избирателна комисия  – Монтана да участват при предаване и приемане на отпечатаните хартиени бюлетини, съвместно с представител на Областна Администрация – Монтана по предварително утвърден график в присъствието на упълномощени представители на печатницата изпълнител, да подпишат приемо-предавателните протоколи, както и да съпроводят транспортните средства с хартиени бюлетини до сградата на Областна администрация – Монтана, във връзка с произвеждането на изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 26 май 2019 г.

Упълномощава  Светлин Николов Лазаров с ЕГН, и Виолета Йорданова Ерменкова с ЕГН, - членове на Районна избирателна комисия – Монтана да осъществят контрол по разпределението на хартиените бюлетини, съвместно с Областна администрация – Монтана по общини и подпишат приемо-предавателните протоколи, във връзка с произвеждането на изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 26 май 2019 г.

Упълномощава  Светлин Николов Лазаров с ЕГН, и Виолета Йорданова Ерменкова с ЕГН, - членове на Районна избирателна комисия – Монтана  да предават изборни книжа и материали при тяхното разпределение на съответните общини на територията на Дванадесети район – Монтана, както и да подписват съответните приемо-предавателни протоколи, съвместно с представител на Областна администрация – Монтана, във връзка с произвеждането на изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 26 май 2019 г.

Упълномощава  Светлин Николов Лазаров с ЕГН, и Виолета Йорданова Ерменкова с ЕГН, - членове на Районна избирателна комисия – Монтана    да участват съвместно с Областна администрация – Монтана при приемане и предаване на всякакви други изборни книжа и документи, неописани по-горе на съответните общински администрации, във връзка с произвеждането на изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 26 май 2019 г..

 

 Упълномощава  Светлин Николов Лазаров с ЕГН, и Виолета Йорданова Ерменкова с ЕГН,- членове на Районна избирателна комисия – Монтана /заедно/ да съгласуват и предоставената от Областна администрация – Монтана документация, във връзка с възлагане изработването и/или доставянето на изборните книжа и материали.

      Настоящото решение е обявено по реда на чл. 72, ал.2 от ИК и същото може да се обжалва в тридневен срок от обявяването му пред ЦИК. 

 

Председател: Валери Иванов Димитров

Секретар: Галина Младенова Евгениева

* Публикувано на 08.05.2019 в 08:35 часа

Календар

Решения

  • № 220-ЕП / 26.05.2019

    относно: Попълване на протокол 85 – ЕП – х и Протокол 85 – ЕП – хм от всички СИК в РИК 12 – Монтана, за произвеждане на изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 26 май 2019 г.

  • № 219-ЕП / 26.05.2019

    относно: Разглеждане на сигнал с Вх. № 247/26.05.2019г.

  • № 218-ЕП / 26.05.2019

    относно: Разглеждане на сигнал с Вх. № 242/26.05.2019г.

всички решения