Районна избирателна комисия Монтана


РЕШЕНИЕ
№ 22 - НС
Монтана, 17.02.2021

ОТНОСНО: Определяне на график за дежурствата от членовете РИК Монтана при произвеждане на изборите за членове на Народно събрание на Република България на 04 април 2021 г.

На основание чл. 72, ал.1 от Изборния кодекс, Районна избирателна комисия Монтана

Р Е Ш И:                                                                                                                        

Членовете на Районна избирателна комисия, следва да осигурят ежедневно и постоянно присъствие в стоя 210, етаж 2, сградата на Областна администрация, за срок до 14 дни включително от произвеждане на изборите за членове на Народно събрание на Република България на 04 април 2021 г. /18 април 2021г./, при спазване на следното работно време: от 09.00 часа до 17.00 часа, с изключение на времето, определено за провеждане на заседания на комисията. При наличие на обстоятелства, които налагат промяната на административния адрес, в който се помещава комисията, дежурствата се полагат на определения с изрично решение на РИК адрес.

  1. Дежурствата се осъществяват чрез задължително присъствие на най-малко двама членове на РИК, предложени от различни партии и коалиции от партии.
  2. Определя следните официални средства за връзка с РИК: тел.: 096...., e-mail: [email protected];
  3. Достъпът до работното помещение на комисията се контролира от служителите от охраната на Областна администрация Монтана, пред които членовете на Районната избирателна комисия Монтана, се  легитимират с издадените от Централната избирателна комисия удостоверения.
  4. След напускане на работното помещение, същото се заключва и запечатва с хартиена лента с печата на комисията и подписите на дежурните членове, а ключът се предава на охраната.  Решението може да се обжалва пред Централната избирателна комисия в срок до 3 дни от обявяването му на основание чл. 73, ал. 1 от ИК.

Председател: Пламка Христова Григорова

Секретар: Румен Димитров Гоцов

* Публикувано на 18.02.2021 в 15:03 часа

Календар

Решения

  • № 317 – НС / 06.04.2021

    относно: Анулиране на приемо-предавателни разписки и заличаване на такива

  • № 316 – НС / 05.04.2021

    относно: Определяне на член на РИК Монтана, който да подписва приемо-предавателни протоколи с областна администрация и за предаване на избирателните списъци в Главна дирекция „Гражданска регистрация и административно обслужване“

  • № 315-НС / 05.04.2021

    относно: Жалба от Десислава Цветанова Цонева, кандидат за народен представител на ПП “ИМА ТАКЪВ НАРОД“

всички решения